De vrolijke wetenschap | Paul van Tongeren

De vrolijke wetenschap is een filosofisch boek uit 1882 van Friedrich Nietzsche. Nietzsche stelt dat wanneer er een demon aan je zou verschijnen en je zou openbaren dat alles zich oneindig herhaalt, je eerst wanhopig en bijna gek zou worden.

Maar daarna, nadat je erin hebt berust, zou je verder leven in de vrolijke wetenschap dat je alles al eens gedaan hebt. Dit is de ultieme gelukzaligheid volgens Nietzsche.

Paul van Tongeren

Paul van Tongeren gaat een curusweek over dit boek van Nietsche verzorgen en daar zijn we trots op. We hoopten al langer een keer te mogen samenwerken met Paul. Hij werkt nu nog aan een weekprogramma.

Datum

Je bent welkom van zondagmiddag 25 tot en met zaterdagochtend 31 augustus 2019.

Je kamer

Kies voor het gezellige dorpspension Argyro óf voor de luxere zeer rustig gelegen Villa Dio Petres. Bij boeking voor 1 januari 2018 is Villa Dio Petres zonder meerprijs. Ga voor alle details naar alle info over je kamerkeuze.

Prijzen

De prijzen voor deze cursusweek zijn nog niet bekend.

Een exclusieve week voor een beperkte groep

Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 8, het maximum aantal deelnemers is 16.

Wie is Paul van Tongeren?

Lees meer hier over Paul van Tongeren

Geef blijk van je belangstelling voor deze cursus!

Er is nog geen programma en de prijzen zijn nog niet bekend, maar je kunt al blijk geven van je belangstelling. Stuur een mail naar met een tekstje 'belangstelling voor Paul van Tongeren in 2019'. Je wordt dan als eerste benaderd (vrijblijvend natuurlijk)  zodra deze cursusweek geboekt kan worden.